SuperbWoman'z

Hari yang menyedihhkann!
Saturday, 1 September 2012 | 10:52 | 0 comments

Assalammualaikum and hello. 
Sumpah ckpp. Saked hati gilakk dgn org yg bernama Muhammad Amitul Adam. So annoyingg. Menyampahh akuu. Ckp nak on9. Haishh. Kalau taknak on9, ckp taknakk. Puas aku tunggu diee. Dekat due jamm dahh.  Berjanggut dahh akuu. Saked hatii jee. Huhhh -..- Aku malas msg tahu lahh. Dah lah kuat touchingg. Ishh. Sakedd hati betull. Siang tadi, aku text taknak balass. Tgk lahh. Aku mogokk tahulahh. Bhahaha :3 Soo saked hati dgnn Adam. 

Menyampah aku nyahh! Sakedd hatii. BYEE -..-
Contest blog paling COMEL & AWESOME by Hafizatul Asyrin.
Thursday, 21 June 2012 | 07:05 | 1 comments
*Klik e banner to joinn.*

Assalammualaikum. Hyee :))

  • Tema blogg: Greyy
  • Taglinee: You've stumbled upon my blogg :))

Tagged :

  • http://nazwasaedun.blogspot.com
  • http://altirahlokman.blogspot.com
  • http://youaremyspring.blogspot.com


Finishedd :DD 



Blowing candless :))
Wednesday, 20 June 2012 | 08:15 | 0 comments

Assalammualaikumm. HYE :))

Today is the day i'm blowingg candless. Budak techekk nie dah tuee :)) Hehe :)) Takboleyy panggil budak techekk dah. Kene panggil budak beshauu. Huahua :PP Today is the boring dayy i've ever meet. *English failedd. Kesohh?* Aku bdakk beshauu dahh and dah matangg. Keyy. Here, some pictures. Look at itt. 


*Kegilaan yang taksudahh.*


*Cover chomeyy.*


*Budak baikk.*

Oyasuminasaii. Watashi, ima netai to omttemas :)) Arigato gozaimass :PP



BudakTechekk: Jang Geun-sukk
Sunday, 17 June 2012 | 23:58 | 0 comments



Assalammualaikumm. And very the good afternoon.

Korangg dah tengokk dahh pic kat atas tuu? Jadi, itu bermaksodd Jang Geun-sukk sayee punyee. Hehe :3 He's minee now. Nguehh-2. 


  • Jang Geun-suk /  장근석
  • Actor, model and singer.
  • 04 - 08 - 1987
  • 180 cm
  • 63 kg
  • Blood type: A
  • Leo


P/s: It's all about himm. Jang Geun-suk. Perfect matchh.

Freebies: Header koreann :3
| 06:39 | 0 comments

Assalammualaikumm. Hewhew :3 

Saya ade freebies untuk korangg. Takde lahh comell manee ponn. Nie duaa jee. Untuk yang fanatic koreaa jeee. Sayee bwad duee orang jee. Jang Geun-suk and Jung Yong-hwa. 



* Takbrape jadi sangad picc dye tuu. Hewhew :3 

* Nie comell sikedd. Hewhew :3 

P/s: Kalau dah amekk tuu. Informlahh kat saye ekk. Jgnn main amekk je tauu.



Aku hado, kau hadoo?
| 05:35 | 0 comments

Assalammualaikum. And very the good night.

Abaikan pic di atass. Hewhew :3 Actually, saya nak bkk tempahan utk edit header, cursorr and bende-2 yg sewaktu dengannye. Saya just ambik tempahan utkk:

  • Header - RM4 can less and can moree.
  • Cursor - RM3 can less and can more.
  • Edit image - ikod korang punyee request. 
  • Top button - RM2
Ukeyy, tu list yg sayee boleh buatt. Kalau ade bende laen yang korang nakk. Just inform saye kat facebook. Kalau saye boleh buat saye buat. Okeyy. Nie samplee yang saye but sikedd.

Nie header yang saye buat.


Cursor untuk korang yang nak. *inform saye ea.

Top button - Jgn amekk. Org punyee. 


Ni just sikedd jekk. Saye bwad byk sangadd. Kalau sudi order lah yee. Hehe :3





My fever berakhir.
Friday, 8 June 2012 | 01:52 | 0 comments




Assalammualaikum. Hye, sygg. 

Fisrt time aku jadi giler smpayy mcm nie. Tadi, sblumaku g tusyen badan aku dedar. Smpayy tusyenn, tgk je muke dye. Wahh, a magic have happen to me. Tibe-2 je bdn aku okeyy blk. Perggh. Sumpah aku ckp takcaye. Maybe, sbb aku rindu kat dye kodd. Ermm, bende tu penah trjadi kat korang takk? Btw, aku nk ckp kat org tuu. Thanks, sygg. Perghh, comel siod dye tadii. 


P/s: Thankyouu syg. I love you Muhammad Akmal Danial bin Nordin.

Older post |